Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2008 17:10 - Надежда за никъде
Автор: lubopitka Категория: Изкуство   
Прочетен: 2892 Коментари: 6 Гласове:
0



Капките се стичаха по лицето и. Опитваха се да отмият спомена за него. Само уличните лампи разкриваха образът и. Останалите фигури в мрака, фигури, които тя не различаваше, изглеждаха зловещо и предвещаваха проблем. На нея и беше писнало от хората. Вървеше по улицата и не и пукаше кой ще види разтеклия и се грим, кой ще види сълзите и , кой какво ше си помисли за нея. Устремена напред към своята улица, за нея светът беше пуст и празен. Студено и самотно място и няма кой да и вдъхне и капка надежда, че нещата ще се променят.

Животът и бе разбит. Разбито бе сърцето и , разбити бяха мечтите и надеждите и, разбито бе всичко , до което тя се докосваше. Сякаш беше прокълната никога да не усети щастието. Той беше нейната опора. Пред него тя се чувстваше като дете. Никога не бе преставала да се усмихва докато бяха заедно . Той беше нейното спасение , вярата , че най- накрая и тя ще бъде щастлива. Но щастието не продължи дълго. Животът отново бе несправедлив към нея и безмилостно отне любимия и.Това я съкруши до там , че тя бе готова да се откаже от живота си. Неможеше да си представи съществуването си без него. Той бе единственият , който я обичаше . Той и подаде ръка , когато другите я подминаваха . Той я подкрепяше , когато другите я пренебрегваха. Той я прие , когато всички я отхвърляха. Само той знаеше как да я целуне така , че за миг времето да спре . Само той знаеше как да я погали, така че тя цялата да изтръпне. Само той съшествуваше за нея, но сега вече го нямаше.

 Тя продължи да върви по своята улица. Крачка след крачка се упитваше да се убеди, че може и без него , че ще се справи. Крачка след крачка , докато просто на рухна. Строполи се на сред улицата и доскоро бавно стичащите се сълзи се превърнаха в огромен порой. Порой , който съдържаше много болка . Убеждаването не помогна. В главата и постоянно нахлуваха спомени: как седят двамата на кея ,луната е цяла, морето спокойно , само лек топъл вятър гали косите и . Прегърнала любимия си , тя държеше целия си свят в ръце. Именно в онази нощ , той съвсем леко и тихо , за пръв път и

прошепна : ‘ Обичам те ‘ . Тя онемя. Толкова дълго чакаше тези две думи . Целуна го веднага и за момент света спря да се върти .Проблемите не съществуваха , никой не можеше да отнеме щастието и – поне така си мислеше тя. Не можеше да си представи по-подходящ човек за нея. Той беше единствен .

Но сега тя е сама. Животът и започва да губи смисъл. Любовта и я няма . Душата и е самотна и празна . Сълзите не престават да текът . Очите и вече не светят , няма го онзи блясък , който той толкова обичаше. Просто седи на улицата и чака своя любим . До толкова наранена и объркана тя не съзнаваше , че повече няма да го види . Просто седеше и чакаше любовта си . Надяваше се живота да отнеме и нея . Да я махне от този сив свят изпълнен с болка . Надяваше се да отиде при своя любим но .... това така и не стана . Тя остана на своята улица .



Тагове:   надежда,   никъде,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krotalka - Надеждата крепи!
14.07.2008 17:14
Тежко е, когато съдбата ти отнеме любимия човек!
Рано или късно идва нова любов!
Поздрави !!!
цитирай
2. lubopitka - Кроталка
14.07.2008 17:19
Напълно си права! Надеждата е тази, която ни поддържа живи.. :)
цитирай
3. cefulesteven - Преживяно и мисля от всекиго, но ...
14.07.2008 19:04
Преживяно и мисля от всекиго, но това, че си намерила сили да го напишеш и красотата за да го съживиш е нещо което те въздига над печалното преживяване.

Пожелавам ти да срещнеш отново любовта.

цитирай
4. lubopitka - не е приживяно по точно този начин, ...
14.07.2008 20:31
не е приживяно по точно този начин, но чувството и болката са истински. Прав си, всеки го е преживявал...
цитирай
5. fenris - ех
15.07.2008 14:10
наистина всеки го е преживял, но тази болка ни кара да почувстваме живота и като феникс да се събудим за нова любов! Много е силно истръпнах и едвам пиша по клавишите!Много силно! Ти ще срешнеш любовта отново и с по-голяма сила!
цитирай
6. lubopitka - fenris
15.07.2008 15:47
наистина е вярно, това което казваш. Мерси за пожеланието.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubopitka
Категория: Забавление
Прочетен: 32075
Постинги: 4
Коментари: 24
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930